Liemers Knooppad

Uw wandelverhaal

We zijn erg benieuwd naar uw bevindingen van de Liemers knooppaden. Hier kunt u uw wandelverhaal met ons delen. We staan ook open voor uw suggesties, aanvullingen en ideeën.

Schroom niet te reageren, want iedere verbetering van het pad is in het belang van de hopelijk vele wandelaars die er gebruik van zullen gaan maken.

 • Theo en Mia

  april 21st, 2014 18:13

  Wandel 1
  Prachtige wandeling! Zeer bijzondere natuur! En over het erfin grondstein met een prachtige gezicht op de oude brede rijn.!
  Alleen het breitpad was een probleem door koolzaad.
  Dank!

 • Elze

  september 15th, 2014 12:11

  Erg leuke wandeling die ik met een vriendin liep door de omgeving van waar ik woon. Gelopen op plekken waar ik het bestaan niet vanaf wist. Afwisselende wandeling, buitengebied, bos, watertjes. Erg leuk.
  Onderweg 1 markering gemist en daardoor 2 mannen tegen gekomen die deze markering ook gemist hadden. Met zijn vieren besloten een afslag te nemen en toen waren we weer goed. gezellig met zijn vieren de wandeling uitgelopen.
  Ik ga zeker nog een knooppad doen.

 • Elze

  september 15th, 2014 12:16

  Bovenstaand ging over wandeling 6. Omdat deze goed bevallen was met manlief wandeling 7 gaan doen, maar deze viel tegen. Eerst een erg lange dijk waar niet veel te zien was, verder veel buitengebied en weinig afwisseling. Wel 2 hertjes tegen gekomen onderweg, maar dat was dan eigenlijk het enige leuke aan deze wandeling. Jammer.

 • Elze

  september 15th, 2014 12:19

  Toch wel benieuwd geworden naar de andere knooppaden en als oefening op de airbornetocht op een mooie morgen het kunst en cultuurpad gaan lopen. Deze was weer erg leuk om te doen. Leuk door het buitengebied om Zevenaar heen en daarna dwars door woonwijken. Je moet soms wel opletten om alle kunst onderweg te zien, maar daar ging het mij niet om. Leuke wandeling, De andere knooppaden ga ik ook nog doen.

 • henk

  april 12th, 2015 17:38

  Ik heb knooppad 5 gelopen in voorbereiding op de Barchemse vierdaagse. Die ga ik begin juli met mijn Duitse schoonzus lopen. Mooie route. En omdat ik normaal niet zoveel wandel heb ik weer twee onbekende stukjes Gelders Eiland gezien. Want je komt natuurlijk op paadjes waar je normaal met de fiets (laat staan de auto) niet komt. Ik heb de tekst en het kaartje geprint. Dan kan het volgens mij nooit missen.

 • henk

  april 19th, 2015 19:44

  Vandaag met een kennis, die oefent voor de Nijmeegse vierdaagse, knooppad 6 gelopen. De eerste drie kilometer gingen voor mij over bekend terrein. Verder bijna alleen maar nieuwe paden gezien, héél afwisselend. Een fantastisch mooie route!

 • henk

  april 25th, 2015 19:48

  Ondanks het aanvankelijk slechte weer knooppad 3 gelopen. De mooie route maakte echter alles goed. Het grootste deel van de route was mij dit kee bekend, maar er zaten toch weer een paar verrassingen in.
  Bij Groessen waren er een paar kleine onduidelijkheden, maar die heb ik doorgegeven via de mail.

 • henk

  mei 15th, 2015 20:56

  Knooppad 1 leverde ook weer een paar verrassingen op. Mooie route, al wordt het Breitpad steeds slechter begaanbaar én onduidelijker.

 • henk

  juni 12th, 2015 18:16

  Knooppad 2 gelopen op 7 juni. Moet ik eerlijk zijn? De eerste kilometer is leuk. Vanaf de dijk langs de IJssel ook weer. En de rest was gewoon kilometers maken. Geen aanrader dus.

 • Esther

  juli 22nd, 2015 14:29

  Knooppad 7 gelopen. Beginstuk langs Ijssel erg mooi. Verkorte route helaas slecht aangegeven en rest route vrij eentonig door buitengebied.

Bericht toevoegen