Liemers Knooppad

Jouw wandelverhaal

We zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van de Liemers Knooppaden en/of LiemersRond. Hier kun je jouw wandelverhaal met ons delen. We staan ook open voor jouw suggesties, aanvullingen en ideeën.

Schroom niet te reageren, want iedere verbetering van het pad is in het belang van de hopelijk vele wandelaars die er gebruik van zullen gaan maken.

 • Janne

  juni 10th, 2018 11:01

  Lengte van de tocht plezierig als training voor de Nijmeegse 4daagse maar wat jammer dat vanaf de grote Veldstraat gekozen is voor de saaie wegen terwijl er aan weerszijden van de gelopen weg zoveel mooiere paden waren. Overigens een zeer summiere beschrijving en nergens in de beschrijving een aanwijzing voor horeca waar even gerust kan worden.

 • Belinda

  april 29th, 2018 19:57

  Vandaag is de wandelroute geopend Liemersrond. Ik ga zeker gedeelten lopen. Met dank aan de 7 mannen die ook de 7 knooproutes hebben opgericht. Super bedankt voor jullie inzet

 • Wim

  april 19th, 2018 20:19

  Knooppadroute 3 gelopen bij prachtig zomerweer. Een schitterende route met veel afwisseling. Het gedeelte na het gemaal Oude Rijn, door de Groote Geldersche Waard, was, zeker met een korte broek, nagenoeg onbegaanbaar door de vele brandnetels. Verder hebben we enorm genoten van de mooie tocht.

 • Diana

  januari 24th, 2018 19:02

  Knooppadroute 1 gelopen, Mooie en afwisselende route. Wel wat opmerkingen.Routepunt 2: Huisnummer 29 moet Huisnummer 39 zijn. Routepunt 8: Kwartiersedijk onder viaduct door is afgesloten tot eind Juni, Routepunt 13: Slecht bereikbaar, vooral slingerpad richting dijk, pad is denk ik ingepikt door de boer, dus over het akkerland moeten lopen, was erg modderig. Maar ondanks dit hebben wij wel genoten van de route.

 • José

  juli 26th, 2017 08:06

  Knooppunt route 1 gelopen tot en met een gedeelte van het Breitpad. Het was niet begaanbaar omdat het pad nu maisveld was geworden. Erg jammer! Voor het aatste stuk zelf maar een route bedacht.

 • José

  juli 16th, 2017 16:18

  Knooppad 6 ooit al eens gelopen. Erg mooie route. Zeer goed te doen. Vandaag knooppad1 gelopen. Een stuk het Breitpad gelopen dit was zeer slecht begaanbaar. Op den duur hield het pad helemaal op, dit kwam door de mais. Op een gegeven moment konden we echt niet verder. Toen weer teruggelopen. Jammer dat we de dijk niet meer op konden via dit pad.
  We moesten maar een eigen weg terug.

 • Erik

  april 2nd, 2017 12:43

  Knooppad 4 vandaag gelopen. In het begin ook een stukje klompenpad door het weiland gelopen, anders loop je echt alleen maar over asfalt. Door de uiterwaarden is prachtig. Veel vogels gezien. Het tweede deel door Duiven is beduidend minder. Zonder routebeschrijving ook niet te volgen, zo slecht bewegwijzerd. Verder stinkt de hele route in Duiven naar hondekak! Bah! Jammer.

 • Rene

  juli 24th, 2016 19:05

  Kooppad 3 gelopen. Beginstuk is niet erg fraai, vanaf Groessen is het wel een mooie route. Bij punt 11 wordt de route aangegeven die momenteel praktisch niet te belopen is. De enige mogelijkheid is dat je voor een groot deel tussen de mail doorloopt, dit kan niet de bedoeling zijn! De route zelf wordt niet vaak gebruikt en de brandnetels staan hier manshoog. Advies is om de alternatieve route te volgen (voor hondenbezitters). Vanaf punt 11 is het weer een aardige route.

 • Esther

  juli 22nd, 2015 14:29

  Knooppad 7 gelopen. Beginstuk langs Ijssel erg mooi. Verkorte route helaas slecht aangegeven en rest route vrij eentonig door buitengebied.

 • henk

  juni 12th, 2015 18:16

  Knooppad 2 gelopen op 7 juni. Moet ik eerlijk zijn? De eerste kilometer is leuk. Vanaf de dijk langs de IJssel ook weer. En de rest was gewoon kilometers maken. Geen aanrader dus.

 • henk

  mei 15th, 2015 20:56

  Knooppad 1 leverde ook weer een paar verrassingen op. Mooie route, al wordt het Breitpad steeds slechter begaanbaar én onduidelijker.

 • henk

  april 25th, 2015 19:48

  Ondanks het aanvankelijk slechte weer knooppad 3 gelopen. De mooie route maakte echter alles goed. Het grootste deel van de route was mij dit kee bekend, maar er zaten toch weer een paar verrassingen in.
  Bij Groessen waren er een paar kleine onduidelijkheden, maar die heb ik doorgegeven via de mail.

 • henk

  april 19th, 2015 19:44

  Vandaag met een kennis, die oefent voor de Nijmeegse vierdaagse, knooppad 6 gelopen. De eerste drie kilometer gingen voor mij over bekend terrein. Verder bijna alleen maar nieuwe paden gezien, héél afwisselend. Een fantastisch mooie route!

 • henk

  april 12th, 2015 17:38

  Ik heb knooppad 5 gelopen in voorbereiding op de Barchemse vierdaagse. Die ga ik begin juli met mijn Duitse schoonzus lopen. Mooie route. En omdat ik normaal niet zoveel wandel heb ik weer twee onbekende stukjes Gelders Eiland gezien. Want je komt natuurlijk op paadjes waar je normaal met de fiets (laat staan de auto) niet komt. Ik heb de tekst en het kaartje geprint. Dan kan het volgens mij nooit missen.

 • Elze

  september 15th, 2014 12:19

  Toch wel benieuwd geworden naar de andere knooppaden en als oefening op de airbornetocht op een mooie morgen het kunst en cultuurpad gaan lopen. Deze was weer erg leuk om te doen. Leuk door het buitengebied om Zevenaar heen en daarna dwars door woonwijken. Je moet soms wel opletten om alle kunst onderweg te zien, maar daar ging het mij niet om. Leuke wandeling, De andere knooppaden ga ik ook nog doen.

 • Elze

  september 15th, 2014 12:16

  Bovenstaand ging over wandeling 6. Omdat deze goed bevallen was met manlief wandeling 7 gaan doen, maar deze viel tegen. Eerst een erg lange dijk waar niet veel te zien was, verder veel buitengebied en weinig afwisseling. Wel 2 hertjes tegen gekomen onderweg, maar dat was dan eigenlijk het enige leuke aan deze wandeling. Jammer.

 • Elze

  september 15th, 2014 12:11

  Erg leuke wandeling die ik met een vriendin liep door de omgeving van waar ik woon. Gelopen op plekken waar ik het bestaan niet vanaf wist. Afwisselende wandeling, buitengebied, bos, watertjes. Erg leuk.
  Onderweg 1 markering gemist en daardoor 2 mannen tegen gekomen die deze markering ook gemist hadden. Met zijn vieren besloten een afslag te nemen en toen waren we weer goed. gezellig met zijn vieren de wandeling uitgelopen.
  Ik ga zeker nog een knooppad doen.

 • Theo en Mia

  april 21st, 2014 18:13

  Wandel 1
  Prachtige wandeling! Zeer bijzondere natuur! En over het erfin grondstein met een prachtige gezicht op de oude brede rijn.!
  Alleen het breitpad was een probleem door koolzaad.
  Dank!

Bericht toevoegen